Kako kupovati

Kako kupovati

tadic-poeneNeki sajtovi imaju tendenciju da bude teško da se kupi određena usluga, kao što su FIFA Points nalozi na PS4 i Xbox One. Srećom, postoje sajtovi kao što su Goldah koji čine ovaj proces unapređenim i profesionalnijim za one koji ne mogu da nađu put oko ispreturanih usluga. Sledeći tekst će opisati kako, šta i zašto kupovine jeftinih FIFA Points Računa za vaše PS4 i Xbox One koristiti profesionalne i pouzdane sajtove kao što su Goldah. Dakle, vežite se i idemo da se provozamo dole po FIFA Points traci i da učimo o kupovini računa.

Korak po Korak

Hajde da vidimo koliko truda je potrebno za kupovinu jeftinih FIFA poena na PS4 i Xbox One. Verujte mi da nije toliko teško.

Idite na Goldah I nađite igricu

Spustite se do Goldah i pronacđite FIFA igru za koju želite da kupite Points Račun. Ovo bi trebalo biti lako jer je popularnost FIFA 17 dovela FIFA igre na naslovnoj strani Goldah. Posle ovoga, bićete suočeni sa velikim brojem opcija koja će vas dovesti do mnogo različitih metoda kupovini za konzolu izbora.

PS4

Xbox One

Odlučite

Vaš izbor usluga je ovde veoma važna. Moraćete da znate šta vam treba, ali za sada samo treba da izaberete ili PS4 ili Xbox One poena kako bi nastavili. Ovo će vas odvesti na nabavnu stranici gde možete izabrati iznos i kliknete na Buy Now dugme odmah pored cene.

Popunjavanje informacija

Sada dolazi završni deo. Bićete odvedeni na ekran koji vam pokazuje sve što je potrebno da popunite, kao i sve što je potrebno da proverite pre kupovine. Postoji nekoliko različitih verzija igre koja zavisi od vaše zemlje, tako da morate prvo izabrati prodavca koji je sa vašeg regiona (na primer Amerika, Evropa, itd). Nakon toga, dati samo Goldah informacije kreditne kartice, kao i neke informacije kontakta samo u slučaju nekog problema.

Kupovina i dostava

U završnoj etapi sada, sve što treba da uradite je da proverite da li ste ispravno popunili sve i odabrali način plaćanja. Dobra stvar koju možete učiniti ovde je uneti kod “VGC” u delu kupona kako bi dobili popust od 3% na kupovini. Ovaj popust je poseban poklon od nas za vas, jer ste nas izabrali da budemo vaš izvor informacija kada je u pitanju FIFA Points naloge na Xbox One i PS4. Nakon toga, kliknite na dugme buy i sačekajte nekoliko momenata dok ne stigne informacija o prijavi. Onda ste spremni da igrate FIFA sa svom najboljim opremom za vaštim.