FIFA 20: Шта желимо да видимо!

ФИФА 20: Шта желимо да видимо!
Листа ствари које желимо да видимо у најновијој инсталацији или FIFA 20 coins at AOEAH!

Позивање играча / менаџера

Тако је, у ФИФА 13 можете играти и као играч и као администратор у сличној сезони.
Можете купити или продати играче, слично као шеф, али када је дошло до координације дана, могли сте се смјестити у групу – што је био невјеројатан додир.
Играње као играч / шеф? Заиста молим вас!
Укључите Цлуб Цреатор мод
Ово би било запањујуће – замислите да имате могућност да направите свој клуб.
Имали бисте потпун надзор око свега – конфигурација пакета, понуде за карте и просперитет особља и играча.
Један фан, Футментор, управо је написао како ће мени изгледати.
Молим вас, ЕА, идите.
Модни произвођач клубова би се спустио уз обалу са навијачима
Имали смо копију у ЕА Спортс документу да видимо неколико врхунаца за које вјерујемо да ће дизајнер забаве вратити за ФИФА 20.
Од ретро до стварно изузетно инвентивног, јавите нам друге начине забаве и врхунце које бисте жељели видјети у игри на нашој Фацебоок страници за играње или Инстаграму.

1 мали фудбал

У великој мери забавни начин на који фиксна већина брзо одговара када их питате шта желе да виде, враћа се на диверзију.
Трагично, у свим аспектима је нереално да се догоди – када је Дреам Теам говорио ФИФА-ине људе прије пар година, ми смо заиста понудили почетак разговора … а реакција је била помало кул на ту мисао.

2 Намерно прекривање старатеља

Без обзира што сте схватили да ће вам подићи програмирану црвену картицу, дефинитивно није постојао супериорнији начин да се ваше незадовољство уклони из забаве него што је намерно склизнула голманом равно у одељење медицинске клинике.
Једнако забаван и неспособан чин, неуспех да се то уради у садашњим верзијама или диверзија можда гради иритације које осећате када сте 4: 0.

3 Намерно скакање

У мисији да ФИФА постане ултра-сензибилан, разматрање хватања које играч може притиснути да би намерно уронио био је мастерстроке.
Долазећи у касним деведесетим адаптацијама диверзије, ЕА Спортс је одмах евакуисао елемент након што је схватио да утицање на младе играче забаве да сврховито бацање треба да буде део фудбала највероватније не нешто.

Погледајте јефтине ФИФА 20 Цоинс понуде

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *